» Отдых » Новости туризма

У готелі Four Seasons на Кіпрі виступить Крістіна Орбакайте

    всего 84291 отеля

У готелі Four Seasons на Кіпрі виступить Крістіна Орбакайте

Один з найшикарніших готелів Кіпру - Four Seasons в Лімассолі - виступить спонсором ексклюзивного концерту Крістіни Орбакайте, який відбудеться 29 вересня в концертному залі мультифункціонального комплексу Monte Caputо, розташованого на Аматус Авеню (Amatus Avenue).

Співачка проведе в готелі кілька днів і зможе повною мірою насолодитися неповторною атмосферою розкоші «Four Seasons». Номерний фонд готелю включає 304 кімнати, у тому числі 37 сьютов категорії люкс. В ексклюзивних люксах Royal Suite, Prince Suite і Penthouse Suite люблять зупинятися російські і зарубіжні знаменитості, а також імениті персони і представники королівських родин (султан Брунею). Особлива гордість готелю - унікальний спа-центр Shiseido SPA, що пропонує спеціально розроблені інноваційні методики по догляду за зовнішністю і відновлення душевної рівноваги. Центр працює за двома напрямками: Shiseido і Thalasso, останній включає процедури і пакети таласотерапії з використанням продуктів французького бренду Phytomer.

Крім спа-центру до послуг гостей Four Seasons на Кіпрі два відкриті басейни, критий басейн з підігрівом, сауна, римська лазня і гідромасаж, дитячий басейн з водними гірками, тенісні корти, дайвінг-центр, фітнес-студія та оснащений за останнім словом техніки тренажерний зал.

Кухня готелю «Four Seasons» вражає своєю різноманітністю. П'ять ресторанів готелю, в кожному з яких гості зможуть спробувати оригінальну кухню від шеф-кухарів, пропонують широкий вибір традиційних і екзотичних страв. Особливо варто відзначити ресторан високої грецької кухні Mavrommatis (за версією журналу TimeOut, визнаний «Кращим рестораном при готелі» 2008 року), де грецькі страви оформляються у вишуканому французькому стилі, і італійський ресторан Vivaldi (за версією Time Out, визнаний «Кращим рестораном при готелі »2009 року), де можна насолодитися неповторним смаком середземноморської кухні. У теплу пору року - з червня по жовтень - в Mavrommatis і Vivaldi працює літня тераса з видом на море. Крім грецького та італійського меню тут сервірується широкий вибір страв з риби і морепродуктів. Китайський ресторан Seasons Oriental став лауреатом нагороди журналу Time Out двічі, він визнаний «Кращим рестораном етнічної кухні» в 2005 і 2007 роках. Бар Vista і прилегла до нього тераса з панорамним видом на Середземне море і живою музикою щовечора, є ідеальним місцем для коктейлю.

Готель Four Seasons, визнаний самим романтичним готелем на всьому Середземномор'ї, лідирує в списку туристичних переваг російської еліти.
23 сентября 2010, 16:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт