» Отдых » Новости туризма

Зоопарк Лімасола прийняв перших відвідувачів

    всего 84291 отеля

Зоопарк Лімасола прийняв перших відвідувачів

З 2 червня 2012 оновлений Лімасольском зоопарк знову доступний городянам і туристам. Раніше планувалося, що його відкриття відбудеться у квітні, але роботи вдалося повністю завершити лише до літнього сезону.

Реконструкція зоологічного парку зайняла два роки і зажадала більше 1,5 мільйонів євро. В ході модернізації залізні клітки були замінені на вольєри з каменю, скла та дерева, більш підходящі для проживання тварин і близькі до їх природному середовищі існування.

Нагадаємо, що згідно з директивою Євросоюзу, мешканці зоопарків повинні міститися не в клітках, а у вольєрах. Комплекс в Лімасолі, відкритий більше 60 років тому, не відповідав цим вимогам. Тому ще в 2004 році було прийнято рішення про його закриття. Але потім адміністрація міста знайшла кошти на модернізацію цієї найважливішої пам'ятки.

У зоопарку Лімасола немає великих тварин, оскільки він сам невеликий, пояснили "Віснику Кіпру" в дирекції парку. Але на порівняно невеликій території живе чимало інших цікавих представників фауни: лами, гігантський гризун мара, муфлони, антилопи, мавпи, птахи, змії та крокодили. Маленьких відвідувачів порадують вольєри з тваринами, ігровий майданчик і поні. У літній сезон комплекс відкритий з 9:00 до 19:00, взимку - до 16:00.
08 июня 2012, 20:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт