» Отдых » Новости туризма

На Кіпрі відкрився оновлений готель Four Seasons

    всего 84291 отеля

На Кіпрі відкрився оновлений готель Four Seasons

Після багатомісячної реконструкції відчинив свої двері кіпрський готель Four Seasons. Він розташований в Лімассолі, приблизно в 40 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту Ларнаки.

Оновлена ​​п'ятизірковий готель пропонує постояльцям 302 розкішних номери. Гостей чекає нова меблі та елементи декору, освітлення і повністю оновлені ванні кімнати з мармуровою обробкою, хромотерапевтіческімі душовими кабінами та лінією косметичних засобів марки Molton Brown. Всі номери оснащені унікальною системою автоматизованого контролю за допомогою 10-дюймових планшетів Samsung, що дозволяє регулювати освітлення, температуру повітря, електричні штори і запити по обслуговуванню в номере.Кроме номерів істотно змінилися і громадські зони. Повністю оновлено бар Vista і бар біля басейну Splash, закритий і відкритий басейни, а також басейн в "зоні для дорослих", лобі спа-центру Shiseido і банкетний зал Four Seasons. До послуг гостей також - власний пляж готелю, венчальная каплиця і модні бутіки. Вартість проживання в Four Seasons Limassol - від 399 євро за двомісний номер на добу.
08 июля 2016, 14:46





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт