» Отдых » Новости туризма

У цьому році батьківщина Діда Мороза очікує рекордне число туристів

    всего 84291 отеля

У цьому році батьківщина Діда Мороза очікує рекордне число туристів

Великий Устюг, що приваблює туристів новорічної темою, в нинішньому році планує прийняти 220 тисяч гостей, що на 7% вище показника 2009 року. Вже одинадцять років місто позиціонує себе як батьківщина Діда Мороза, і ця ідея виявилася незвичайно успішною: тільки за перші три роки її реалізації число туристів зросла тут з 2 тисяч до 32 тисяч чоловік.

У минулому році, коли проектом виповнилося десять років, Великий Устюг відвідало 205 000 туристів. Нинішні надії на зростання турпотоку адміністрація пов'язує з поліпшенням фінансової ситуації в країні і поверненням у людей бажання подорожувати.

В цілому в 2009 році Вологодська область прийняла 1 мільйон туристів, повідомляє РІА "Новости". Варто додати, що, за прикладом Великого Устюга, інші міста Росії намагаються розвивати якусь унікальну тему: "Кострома - батьківщина Снігуроньки", "Чисхаан - повелитель холоду", "Нижегородський купець", "Архангельськ - батьківщина Сніговика" або "Карельський морозець Паккайне ".

Однак батьківщина Діда Мороза - найбільш відомий туристичний проект. Сюди пущені туристичні потяги з Москви, Санкт-Петербурга, Вологди, розроблені спеціалізовані автобусні подорожі. Для гостей Великого Устюга розроблені цікаві заняття, атракціони та конкурси, тому туристи приїжджають сюди протягом усього року.
20 сентября 2010, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт