» Отдых » Новости туризма

Фестиваль Бетховена проходить у Бонні

    всего 84291 отеля

Фестиваль Бетховена проходить у Бонні

У Бонні розпочався одна з найважливіших подій в культурному житті Німеччини - традиційний Бетховенський фестиваль, який має півторавікову історію.

Вперше свято на честь композитора відбувся в його рідному місті в 1845 році завдяки зусиллям іншого композитора - Ференца Ліста. Шанувальник таланту Людвіга ван Бетховена, Лист, розсерджений тим, що влада міста не можуть знайти кошти на встановлення пам'ятника великому композитору, зробив усе, щоб гроші були зібрані. У 1845 році монумент було встановлено на Соборній площі, а його відкриття супроводжувалось святкуванням, яке і стало початком Бетховенського фестивалю, повідомляє "Німецька хвиля".

З тих пір свято проводиться щороку, залучаючи тисячі глядачів, увазі яких пропонується багата концертна програма за участю кращих виконавців з усього світу. Для користувачів інтернету також працюють безкоштовні подкасти з творами, що увійшли до фестивальної програми. Детальну інформацію про фестиваль можна отримати на його сайті. Свято триватиме до 9 жовтня.
20 сентября 2010, 15:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт