» Отдых » Новости туризма

У Києві відбудеться турнір з гольфу серед представників бізнес-еліти України

    всего 84291 отеля

У Києві відбудеться турнір з гольфу серед представників бізнес-еліти України

25 вересня представники бізнес-еліти, влади, іноземних відомств та політичної еліти візьмуть участь у турнірі з гольфу.

Business Golf Cup, який пройде в Київському гольф-центрі, - це відкритий турнір для любителів гольфу, мета якого - створення платформи для відкритого діалогу та налагодження співробітництва між сторонами в невимушеній атмосфері гольфу.

Як повідомили Корреспондент. net організатори турніру, "саме гра в гольф, яка традиційно асоціюється з елітарністю і високою культурою - ідеальний формат для проведення зустрічі такого рівня".

  "Культура спілкування бізнес-еліти переживає якісні зміни. Ми підтримуємо новий формат спілкування, в якому люди за грою в гольф на свіжому повітрі відпочивають й набувають нових бізнес-контакти. Ми впевнені, що даний формат, який став популярним в багатьох країнах світу, приживеться і в нашій країні "- вважає керуючий партнер компанії-організатора турніру, LUXOR management, Олександр Четчіков.

Серед почесних гостей і учасників турніру старший постійний представник МВФ в Україні Макс Альєр, міністр культури України Михайло Кулиняк, заступник міністра економіки України Олександр Сухомлин, Надзвичайний і Уповноважений Посол ФРН в Україні Д-р Ганс Юрген Гаймзьот та інші.

Як зазначають організатори, особливістю Business Golf Cup є те, що гравцям необов'язково володіти навиками гри в гольф. Також під час турніру відбудеться гольф-шоу відомого американського гольфіста-рекордсмена Джоша Олсона, на рахунку якого вісім рекордних ударів, що перевищують 450 м і сім влучень у лунку з першого удару.

Варто також відзначити, що, крім цього, на заході буде проходити галерея розкоші, де будуть представлені вироби класу люкс українських та зарубіжних брендів.
20 сентября 2010, 14:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт