» Отдых » Новости туризма

Розкішний готель з'явиться в Руанді

    всего 84291 отеля

Розкішний готель з'явиться в Руанді

Готель Gorillas Nest Lodge близько Рухенгері ( Ruhengeri ) в північно-західній частині Руанди переживає останні етапи реконструкції і, за даними туристичного бюро країни, відкриється вже в кінці 2010 року.

Компанія Dubai World придбала готель в 2008 році і витратила мільйони доларів на те, щоб перетворити її на головний розкішний готель міста. Однак планам компанії перешкодила економічна криза, і проект було вирішено заморозити. Потім відновлення готелю продовжилося, але вже не в тих масштабах, в яких планувалося спочатку, повідомляє eTurboNews.

Тим не менше в Dubai World запевняють, що Gorillas Nest Lodge буде прекрасним варіантом розміщення для туристів, яким відчайдушно не вистачає пристойного житла в цьому регіоні. Проживання в готелі, розрахованому на 60 номерів, коштуватиме від $ 600 на добу.

Число туристів в районі Рухенгері неухильно зростає. У ці місця їх приваблюють не тільки горили, але і можливість побачити величезну кількість рідкісних птахів, метеликів і орхідей.
19 сентября 2010, 21:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт