» Отдых » Новости туризма

Австралійський острів Лізард названий Lonely Planet найкращим місцем для дайвінгу

    всего 84291 отеля

Австралійський острів Лізард названий Lonely Planet найкращим місцем для дайвінгу

В рамках премії Lonely Planet Awards плавання в блакитних водах поблизу острова Лізард (Lizard) було названо любителями дайвінгу "кращим розвагою на природі". Кришталево чиста вода, підводні рифи і коралові сади Лізард сподобалися читачам Lonely Planet набагато більше інших дайверскіх місць планети.

Острів Лізард з його 24 прекрасними пляжами вважається одним з кращих курортів австралійського Бар'єрного рифа. Тут знаходяться найбільш популярні серед пірнальників місця - такі, як Code Hole, повідомляє Luxury Travel Blog.

Пірнаючи у берегів Лізард, можна побачити гігантську рибу-клоуна, морських черепах, скатів і акул. Також місцеві води надають чимало можливостей і для любителів плавати з маскою. Зокрема, вони можуть помилуватися "садом молюсків", де мешкає безліч різнокольорових риб та інших морських мешканців.

Курортний готель Lizard Island Resort пропонує всього 40 розкішних сьютов. На території готелю є приголомшливий ресторан, де готують страви зі свіжих австралійських продуктів, винний льох, Azure Spa з процедурами, заснованими на традиціях аборигенів, водні та інші спортивні розваги.

Тут також можна відправитися на екскурсію в місцевий дослідницький центр, щоб побільше дізнатися про життя морських мешканців. Проживання - від $ 1350 на добу.
19 сентября 2010, 19:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт