» Отдых » Новости туризма

Даєш Октоберфест: у Мюнхені «вдарили» по першій бочці пива

    всего 84291 отеля

Даєш Октоберфест: у Мюнхені «вдарили» по першій бочці пива

Почав першу бочку з пивом цього року, мер німецького Мюнхена дав старт нинішньому торжеству на честь головного німецького осіннього свята «Октоберфест», який щорічно проводиться в південних землях Німеччини. На цей раз мільйони туристів з усього світу «вдарять» по гуртках «пінного золота», щоб випити за 200-річний ювілей уславленого події.

Спеціальним молоточком з двома краниками мер Крістіан Уде (Christian Ude) відкоркував в суботу «первістка», супроводивши церемонію урочистим вигуком "O'zapft is" (або «пішло»), що означає відкриття фестивалю, який проходитиме всі наступні 17 днів, протягом яких пивний фестиваль відвідає до 6 млн. туристів і місцевих жителів.

Нинішній Октоберфест стане двохсот з того моменту, коли вперше пиво супроводжувало весільну церемонію крон-принца Баварії Людвіга. Знаменною подією цього року додає і повна заборона на куріння під тентами під час розпивання пива - ініціатива, прийнята організаторами фестивалю в контексті жорстких заходів по боротьбі з тютюнопалінням, введених баварськими законодавцями раніше цього року.
19 сентября 2010, 21:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт