» Отдых » Новости туризма

Найнеобхідніші предмети в поїздці

    всего 84291 отеля

Найнеобхідніші предмети в поїздці

Дослідження порталу Look Voyages показали, що найнеобхіднішим предметом в поїздці переважна більшість мандрівників вважає цифровий фотоапарат.

Всього в опитуванні на тему " Чи користуєтеся ви електронними пристроями під час відпочинку? " Взяли участь 14 231 чоловік. Без фотоапарата не вирушають в дорогу 94% респондентів. На другому місці опинився мобільний телефон, відпустки без якого не уявляють 80,6% опитаних. Третє місце посіла відеокамера (36,2% ), четверте - MP3 - плеєр. На п'ятому місці - комп'ютер, без якого у відпустці не можуть обійтися 13% респондентів.

У готелі для 68% туристів предметом першої необхідності є телевізор. Більше 50% відпочиваючих включають його як мінімум один раз протягом дня. 34% мандрівників необхідна наявність в готелі доступу в інтернет.

Нарешті, на традиційне запитання " Яке пристрій ви взяли б із собою на безлюдний острів " 56% опитаних відповіли: " Мобільний телефон ", 43% назвали комп'ютер.
02 июня 2008, 12:18
travel.ru


Тэги: поездка, путешествие





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт