» Отдых » Новости туризма

Фестиваль тунця проходить в Іспанії

    всего 84291 отеля

Фестиваль тунця проходить в Іспанії

З давніх пір початок травневої міграції червоного, або сінеперого, тунця з північної Атлантики в Середземне море знаменує гарячу пору для андалуських рибалок. Протягом останніх 16 років лов цієї риби стала також туристичним брендом регіону: зокрема, в провінції Гранада проводиться святкування, присвячене гастрономічному " маршрут тунця " ( Ruta del Atun de Almadraba ).

Урочистості проходять у різних містах. Наприклад, в Коніль - де- ла-Фронтера ( Conil de la Frontera ) вони триватимуть до 10 червня. Під час фестивалю 30 ресторанів і барів подають вишукані страви з тунця. Примітно, що умовою участі в " маршрутах тунця " для закладів є можливість запропонувати відвідувачам 300 страв з червоного тунця, що вважається делікатесом.

Варто відзначити, що кулінарні традиції є однією з головних визначних пам'яток Андалусії. Щорічно в регіон приїжджають близько 650 тисяч туристів, які хочуть познайомитися з кухнею півдня Іспанії, пише BuenaEspana.
31 декабря 1999, 08:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт