» Отдых » Новости туризма

Візовий збір при в'їзді до Єгипту поки не скасований

    всего 84291 отеля

Візовий збір при в'їзді до Єгипту поки не скасований

Нові правила в'їзду в Єгипет для туристів з РФ набудуть чинності не з 1 червня, як повідомлялося раніше, а протягом тижня. Це пов'язано з тим, що кабінет міністрів країни ще не затвердив нові правила перетину кордону.

Раніше про скасування візового збору для туристів, які відвідують Єгипет в рамках організованих турів, " Російській газеті " повідомила виконавчий директор асоціації туроператорів Росії Майя Ломідзе. Передбачається, що кабінет міністрів протягом тижня розробить і затвердить нові інструкції, які потім будуть розіслані у відповідні служби.

Разом з тим вже давно по прибутті в аеропорт Шарм-ель - Шейха туристи можуть отримати безкоштовну візу на 15 днів - у цьому випадку в паспорт візова марка не вклеюється, а ставиться в'їзний " Синайський штамп ". Такі дозволи оформляють також за бажанням туриста в морському порту Нувейби, а в обов'язковому порядку - при в'їзді до Єгипту з боку Ізраїлю.
31 декабря 1999, 20:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт