» Отдых » Новости туризма

В Естонії відкритий пляжний сезон

    всего 84291 отеля

В Естонії відкритий пляжний сезон

Берегова охорона приступила до роботи на більшості пляжів Естонії. Однак вода прогрілася недостатньо, купатися ще рано, і на берегах вивішені червоні прапори, що попереджають про це.

Купання при комфортній температурі буде можливо не раніше ніж через два тижні. Тим не менш вже зараз рятувальники нагадують любителям літнього відпочинку про необхідність бути особливо уважними в тих місцях, де немає берегової охорони. За їхніми даними, більшість нещасних випадків відбувається саме на неохоронюваних пляжах.

У цьому році естонська берегова охорона G4S буде відповідати за безпеку відпочиваючих як мінімум на 14 пляжах по всій країні: в Талліні, Тарту, Хаапсалу, а також на озерах в Отепя, Елва, Тетері та Пайде.

Компанія G4S має найбагатший в Естонії досвід надання послуг берегової охорони, повідомляє DELFI. Її перший підрозділ почало свою діяльність в 1998 році в Талліні на пляжі Піриту. У цьому сезоні колектив рятувальників G4S налічує близько 80 чоловік.
31 декабря 1999, 15:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт