» Отдых » Новости туризма

Реєстрація на рейси Wizzair в аеропорту стане платною

    всего 84291 отеля

Реєстрація на рейси Wizzair в аеропорту стане платною

Східноєвропейська авіакомпанія Wizzair введе з 1 квітня плату за реєстрацію на рейс в аеропорту. Вартість реєстрації становитиме 5 євро при купівлі заздалегідь в інтернеті і 10 євро при оплаті на місці в аеропорті. Безкоштовно зареєструватися можна буде тільки в інтернеті - цей сервіс доступний мінімум за три години і максимум за сім днів до вильоту.

Поки інтернет-реєстрація працює не у всіх аеропортах компанії - наприклад, вона відсутня на Україні. Там, де її ще немає, аеропортова реєстрація залишається безкоштовною. Після онлайн-реєстрації більше не можна міняти маршрут, рейс і ім'я пасажира. Крім того, не можна додавати платні послуги - їх доведеться купувати вже тільки в аеропорту за підвищеною ціною.

Однак пасажири не з країн Євросоюзу ніякого зручності від інтернет-реєстрації не відчують - Wizzair, як і аналогічна західноєвропейська компанія Ryanair, вимагає, щоб вони все одно з'явилися на стійку реєстрації в аеропорту для перевірки віз і паспортів, погрожуючи в іншому випадку не пустити на рейс. Ця перевірка припиняється за 40 хвилин до вильоту, а біля виходу на посадку Wizzair бажає бачити пасажирів за півгодини до вильоту. Враховуючи час на проходження контролю безпеки та можливі черги на стійках реєстрації - в аеропорт все одно доведеться приїжджати більш ніж за годину.

22 марта 2010, 20:50


Тэги: Wizzair, визейр





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт