» Отдых » Новости туризма

Історичний готель Casa Monica став першим членом Autograph Collection

    всего 84291 отеля

Історичний готель Casa Monica став першим членом Autograph Collection

Компанія Marriott представила новий бренд незалежних готелів і курортів категорій upper-upscale і luxury - Autograph Collection. Для запуску Autograph Collection Marriott об'єднала зусилля з відомим отельером і колекціонером Річардом Кесслером, власником колекції унікальних незалежних готелів Kessler Hotel.

Першою з семи готелів колекції Kessler, що приєдналися до бренду Autograph Collection, став грандіозний готель споруди 1888 року - Casa Monica, розташований в одному з найстаріших міст Америки. Casa Monica включений в Національний реєстр історичних Місць і є єдиним готелем Сент-Огастіна, нагородженим чотирма діамантами за рейтингом Американської Автомобільної Асоціації (ААА). Відреставрована в 1999 році, готель Casa Monica поєднує в собі легендарне минуле і сучасний комфорт.

Щоб відсвяткувати нову співпрацю з Marriott International і Autograph Collection, Кесслер навіть готовий подарувати гостеві нової мережі один з творів своєї колекції. Так, з 22 березня по 30 квітня 2010 року гості готелів Kessler, що увійшли до Autograph Collection, отримають шанс виграти картину експресіоніста Жан-Клода Роя (Jean Claude Roy). Також один переможець з кожного готелю зможе отримати приз - малотиражний арт постер Giclée.

Знак Autograph Collection отримають також наступні готелі:

El Monte Sagrado ( Таос, штат Нью - Мексико )

Grand Bohemian Hotel ( Ешвілл, Північна Кароліна )

The Mansion on Forsyth Park ( Саванна, Джорджія )

Bohemian Hotel Riverfront ( Саванна, Джорджія )

Grand Bohemian Hotel ( Орландо, Флорида )

Bohemian Hotel Celebration ( Селебрейшн, Флорида )
22 марта 2010, 12:41
hotels.su





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт