» Отдых » Новости туризма

Відпочинок в Греції з видом на візантійські давнину

    всего 84291 отеля

Відпочинок в Греції з видом на візантійські давнину

славиться неперевершеною місцеположенням на зеленому пагорбі з видами на замок Монемвасія і блакитні води Егейського моря, готель Kinsterna Hotel & Spa - це майстерно і з любов'ю відреставрований візантійської особняк, оточений розкішними виноградниками і оливковими і цитрусовими гаями, зрошуваними із стародавнього водоймища в центрі будівлі.

Kinsterna і сам може похвалитися багатою історією, що нараховує 5 століть, яка відображена в архітектурних деталях візантійської, турецької, венеціанської та сучасною грецькою епох. І при цьому гості знайдуть тут всі зручності та послуги розкішного бутік-готелю, з акцентом на романтику, велнес і автентичність.

Дизайнери готелю черпали натхнення в його історичному минулому, а тому гості можуть не тільки насолодитися розкішним оформленням і першокласним сервісом сучасного бутік-готелю, але і здійснити вишукане й романтичну подорож у часі.

Ресторан готелю пригощає стравами середземноморської кухні в сучасній інтерпретації, при приготуванні яких використовуються кращі натуральні інгредієнти. У спа-центрі пропонується різноманітність процедур, включаючи традиційний очищающий турецький хаммам. Враження довершує басейн, що протікає немов ріка від стародавнього водоймища крізь двохсотрічні апельсинові сади.
22 марта 2010, 16:11
hotels.su


Тэги: Греция, отдых в Греции





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт