» Отдых » Новости туризма

Французи приманити туристів борделями

    всего 84291 отеля

Французи приманити туристів борделями

Депутати французького парламенту запропонували легалізувати будинки розпусти, які були закриті у Франції понад 60 років тому. Для сучасної Франції, де близько 80 тисяч чоловіків і жінок займаються проституцією, борделі не тільки невід'ємна частина історії і культури, а й привід привернути туристів в країну під час кризи, пише BBC.

За даними французьких ЗМІ і соціологічних опитувань, 59% французів вважають публічні будинки частиною історії своєї країни, а 70% опитаних чоловіків і 49% жінок підтримують ідею офіційного дозволу на роботу борделів. Близько 30 тисяч французів, причому незалежно від статі, заробляють собі на життя торгівлею тілом. Ще 60 тисяч займаються проституцією у вільний від основної роботи час.

Тим часом у сучасній Франції закони на рахунок проституції дуже суворі - поліція має право притягти до відповідальності за статтею «проституція» будь-яку жінку, за зовнішнім виглядом та поведінкою якої можна зробити висновок, що вона шукає клієнта в громадському місці або торгує своїм тілом.

Депутати, які пропонують легалізувати будинки розпусти, вважають, що французький уряд зобов'язана створити центри, де працівники сексуальної сфери могли б обслуговувати клієнтів згідно створеним правилами, і такі працівники користувалися б соціальним захистом, юридичною підтримкою і повноцінним медичним обслуговуванням.

Потрібно відзначити, що деякі країни вже скористалися можливістю залучати туристів легалізованими публічними будинками. Так, у швейцарському кантоні Лугано, сусідство з Італією, у туристів користуються великою популярністю секс-клуби. Справа в тому, що в Італії борделі заборонені і заможні італійські туристи їдуть за забороненим задоволенням до Швейцарії, де відпочивають так, як їм подобається.

А в Німеччині у зв'язку з кризою публічні будинки все частіше переходять на систему all-inclusiv, коли, сплативши вхідний квиток, клієнт має право за день отримати всі задоволення, які тільки побажає і зможе придумати і реалізувати.
22 марта 2010, 18:31


Тэги: проститутки, торговля телом





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт