» Отдых » Новости туризма

Туристка з Челябінська засудила відразу дві турфірми

    всего 84291 отеля

Туристка з Челябінська засудила відразу дві турфірми

Туристка з Челябінська відсудила у двох турфірм компенсації за зіпсовану відпустку в Єгипті. Позов був поданий на регіональний офіс туркомпанії «Пегас Турістік», який розташований в Єкатеринбурзі, а також на місцеве турагентство «Сусанін». Втім, в повному обсязі суд не задовольнив вимоги туристки.

Як передає Челябінське інформаційне агентство «Доступ», в заяві потерпіла туристка зажадала стягнути повну вартість турпакета, що становить майже 75 тис. рублів, а також $ 300 - як плату за переїзд в інший готель, плюс вартість автобусних перевезень в аеропорт Єкатеринбурга і назад. Моральна компенсація склала ще 20 тис. рублів.

За версією туристки, її заселили в погано обладнаний і неприбраний номер. Так, безпосередньо в номері зі стелі звисали оголені дроти, всі меблі покрита товстим шаром пилу, слив у ванній кімнаті забитий, а на прилеглій до готелю території ведеться будівництво готелю. Все це неподобство було зафіксовано туристкою на фото і відео носії, і також долучені до справи. В ході судового розгляду встановлено, що заявлені позивачем недоліки мали місце, а інформація про них не була доведена представниками турфірм до позивачки під час укладання договору, що є порушенням законодавства про захист прав споживачів.

За словами відповідачів, після отримання претензії позивачу були запропоновані на вибір кілька готелів. Туристка вибрала готель Marlin Inn, розташований у Хургаді, який по набору послуг і вартості відповідав оплаченої путівці. Варто також відзначити, що позовні вимоги до «Пегас-Єкатеринбург» задоволені тільки частково, туристка отримала 5 тис. рублів в рахунок компенсації моральної шкоди. У задоволенні решти частини вимог до турфірмам було відмовлено.
02 сентября 2010, 12:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт