» Отдых » Новости туризма

За неоплату телефонних розмов можна позбутися можливості виїхати за кордон

    всего 84291 отеля

За неоплату телефонних розмов можна позбутися можливості виїхати за кордон

Московська міська телефонна мережа (МГТС) почала обмежувати виїзд за кордон злісних неплатників. Перше постанову про невиїзд вже винесено Федеральною службою судових приставів у відношенні абонента МГТС із заборгованістю в 93 тисячі рублів.

Як повідомляє РБК, при утворенні заборгованості у абонента МГТС спочатку повідомляє його про призупинення надання послуг. Якщо протягом півроку після отримання такого повідомлення абонент не сплачує борг, телефонна компанія має право розірвати договір з ним в односторонньому порядку. Якщо абонент після цього не гасить заборгованість, МГТС звертається до суду.

Після прийняття судом рішення Федеральна служба судових приставів збуджує виконавче провадження, після чого у боржника є ще п'ять днів на добровільну сплату боргу. Далі пристави можуть винести постанову про обмеження його виїзду за кордон.

Законодавчо можливість обмежити виїзд боржників за кордон з'явилася на початку 2008 року, але до цих пір практично не застосовувалася у відношенні боргів за телефонні розмови.
02 сентября 2010, 11:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт