» Отдых » Новости туризма

Лівія побудує люксовий готель на березі Середземного моря

    всего 84291 отеля

Лівія побудує люксовий готель на березі Середземного моря

ройдет ще зовсім небагато часу, і вже в цьому році архітектори з « Dexter Moren Associates » приступлять до розробки курортного проекту « Wadi Alswani Resort » вартістю 150 млн. доларів, якому належить прикрасити один з стрімких піків скелястого лівійського узбережжя лицем до лиця з безмежними просторами Середземного моря. У готовому вигляді тут буде 350 елітних номерів і 45 вілл з закритим пляжем. Підлягає освоєнню рівнинна ділянка пустелі з'явиться по сусідству з місцевою селом і « прибере » собі руїни, що залишилися з часів Османської імперії і пам'ятник, залишений італійцями.

Коментуючи подальший розвиток лівійського готельного ринку, керівник проекту Джеки Лебб ( Jacqui Labb ) сказав: « Готельний сектор Лівії йде в ріст. Останній рік наших спостережень вказує на його колосальні перспективи, зокрема, в плані розвитку туристичного сегмента, що робить акцент на культурно - історичну спадщину країни ».
02 сентября 2010, 10:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт