» Отдых » Новости туризма

У Талліні відкривається незвичайний туристичний інфопункт

    всего 84291 отеля

У Талліні відкривається незвичайний туристичний інфопункт

В історичному центрі Талліна відкривається туристичний інформаційний пункт, основним аспектом роботи якого буде надання всебічної інформації про події наступного року, коли місто стане культурною столицею Європи.

Інфопункт, початківець свою роботу у вересні, розташований в кварталі Ротерманн (Rotermanni). Тут не тільки можна отримати всілякі матеріали і придбати сувеніри; тут також будуть проводитися інформаційні програми та презентації, повідомляє VisitEstonia. Новий туристичний центр завершить свою роботу в січні 2012 року - по завершенні статусу Талліна як культурної столиці.

Нагадаємо, готуючись до наступного року, Таллін вже зараз радує городян і туристів безліччю заходів. З січня тут реалізується програма "52 сюрпризу і ідеї", щотижня пропонує яскраві та запам'ятовуються заняття. Всі бажаючі вже вчилися створювати мозаїки, здійснювали екскурсії на даху, влаштовували перегони радіокерованих моделей і так далі. 10 і 11 вересня свої двері відкриють історичні будівлі садів Тоомпеа, в звичайний час недоступні для відвідувачів, а 17 вересня жителів і гостей Талліна чекає незвичайний Свято парковки.

Про всі ці та наступних заходах можна докладно дізнатися в новому інформаційному пункті.
02 сентября 2010, 09:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт