» Отдых » Новости туризма

Готелів Andaz стане більше

    всего 84291 отеля

Готелів Andaz стане більше

Готельна група Hyatt оголосила про намір до 2014 року відкрити три нових готелі Andaz, вибравши для їх розташування такі перспективні туристичні напрямки, як Делі, курорт Санья в Китаї і острів Провіденсьялес (Providenciales) архіпелагу Теркс і Кайкос в Карибському басейні.

Готель Andaz в Делі буде включати 323 номери і 118 апартаментів. Готель стане частиною стрімко зростаючої туристичної зони Делі, що розкинулася неподалік від міжнародного аеропорту і центрального ділового району міста. Він буде розташовувати двома ресторанами, баром, spa-і фітнес-центрами, сім'ю переговорними кімнатами і конференц-залом.

Курортний готель Andaz Sunny Bay в місті Санья буде розрахований на 183 номери. Він розміститься в мальовничому місці в оточенні гір та белопесчаних пляжів. До послуг гостей будуть п'ять ресторанів, чайна, пекарня, spa-центр з відкритим басейном, фітнес-центр, три переговорні кімнати та конференц-зал.

Готель на острові Провіденсьялес налічуватиме 170 номерів, 76 фірмових апартаментів Andaz і три вілли. Готель розташується на узбережжі, в 15 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту. Гостям запропонують сім ресторанів, відкритий басейн, spa-і фітнес-центри, а також зали для проведення ділових і урочистих заходів.

"Бренд Andaz займає особливу нішу в індустрії гостинності та є основним елементом стратегії Hyatt щодо зміцнення позицій на ключових ринках готельного бізнесу по всьому світу", - зазначає Стів Хаггерті, голова підрозділу з управління об'єктами нерухомості та розвитку корпорації Hyatt.

На сьогоднішній день у світі працюють п'ять готелів бренду Andaz (у Лондоні, Нью-Йорку, Сан-Дієго і Лос-Анджелесі) і ще шість знаходяться на етапі будівництва (в тому числі - в Амстердамі, Техасі і Коста-Ріці), говориться в прес-релізі.
30 августа 2010, 20:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт