» Отдых » Новости туризма

Історичні будівлі Німеччині відкриваються для відвідувачів

    всего 84291 отеля

Історичні будівлі Німеччині відкриваються для відвідувачів

Щороку у другу неділю вересня в рамках "Днів європейської культурної спадщини", заснованих Радою Європи, в історичних будівлях Німеччині проходить "День відкритих дверей" (Tag des offenen Denkmals).

У цей день відвідувачів запрошують установи, розташовані в будівлях, визнаних архітектурними пам'ятниками, і зазвичай закриті для візитів. Акція популярна як серед місцевих жителів, так і серед туристів - тільки в 2009 році можливістю відвідати закриті установи скористалися 4,5 мільйона чоловік.

Захід завжди готується заздалегідь, а відкриваються для екскурсій будівлі об'єднані загальною тематикою. До прикладу, в минулому році публіці пропонували відвідати "історичні місця насолоди", а цього разу глядачі зможуть познайомитися з визначними пам'ятками, об'єднаними темою "Культура в русі - подорожі, торгівля і транспорт" - 12 вересня свої двері відкриють історичні торгові доми і склади, а також цілі міські квартали, наприклад Голландський квартал у Потсдамі, повідомляє "Німецька хвиля".

Детальну програму заходів можна знайти на сайті акції.
30 августа 2010, 16:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт