» Отдых » Новости туризма

Новий культурний центр в Данії розташується в будівлі-трансформері

    всего 84291 отеля

Новий культурний центр в Данії розташується в будівлі-трансформері

У данському місті Фредеріксберг (Frederiksberg) з'явиться будівля, яка стане одним з самих незвичайних в світі: воно буде змінювати свою форму.

Елементи будівлі, в якому планується розмістити новий культурний центр міста, будуть запрограмовані на спонтанна зміна положення. Творці розташують їх вертикально один над іншим, при цьому в горизонтальній площині елементи зможуть розвертатися на 180 градусів. Це дозволяє надавати будинку безліч різних видів: від компактного, коли секції знаходяться одна над іншою, до монументального, повідомляє Lenta. ru.

Передбачувана площа будівлі становить 6 тисяч квадратних метрів. Проект розроблений датським архітектурним бюро BIG Architects, відомим своїми новаторськими ідеями, а також турботою про екологію.

Фредеріксберг - ближнє передмістя Копенгагена. Це п'ятий за чисельністю населення місто країни після столиці, Орхуса, Оденсе і Ольборга. Свою назву Фредеріксберг отримав від однойменного палацу, збудованого на початку XVIII століття. Серед інших визначних пам'яток Фредеріксберг - Копенгагенський зоопарк.
30 августа 2010, 20:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт