» Отдых » Новости туризма

Таллін запрошує на прогулянки по дахах

    всего 84291 отеля

Таллін запрошує на прогулянки по дахах

В рамках проекту "Таллін - культурна столиця 2011" в четвер 12 серпня всі бажаючі зможуть пройтися по таким дахах міста, які в звичайний час не доступні для відвідування.

Захоплююча подорож почнеться з даху Художнього музею KUMU в 12. 00. Через дві години екскурсанти вирушать на дах Центрального будинку пошти. Подивитися на Таллін з висоти готелю Виру можна в 15. 30, і на завершення дня (о 18. 00 і 18. 30) туристів запросять на дах Катла. Вона зараз ремонтується, тому може вмістити одночасно лише п'ять осіб.

За словами організаторів, ідея проекту виникла випадково, після чого вони стали шукати відповідні будівлі, яких в естонській столиці не так вже багато, повідомляє novosti. err. ee. Тим, хто зважиться поглянути на місто по-новому, організатори радять взяти з собою біноклі і камери, а також зареєструватися за допомогою електронної пошти (katustele@gmail. com).

Нагадаємо, до того моменту, коли Таллін стане культурною столицею Європи, залишилося 21 тиждень, і кожна з них повна яскравих подій. Наступним заходом стане проект Кепо-кекс: спонтанна видовищна постановка з піснями і танцями, яка пройде на парковках біля великих торгових центрів з 16 по 22 серпня.
10 августа 2010, 11:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт