» Отдых » Новости туризма

Ціни на екскурсії в Будві не виросли

    всего 84291 отеля

Ціни на екскурсії в Будві не виросли

Ціни на екскурсії по Чорногорії і в сусідні країни зі стартом з Будви в нинішньому сезоні залишилися на торішньому рівні. Як і раніше, відпочиваючі найбільше цікавляться круїзами по Боко - Которської затоки, поїздками в Цетіньській монастир і монастир Острог, а також екскурсіями в Дубровник.

Ціни на ці подорожі складають 17-30 євро, для дітей до 12 років передбачена 50% -ва знижка. За 250 євро туристи можуть орендувати яхту на чотири години, протягом яких екіпаж буде пригощати пасажирів рибою на грилі і коктейлями.

Серед екскурсантів переважають громадяни Росії, України, Угорщини та Румунії, повідомляє " Все про Чорногорії ". Разом з тим сербів в цьому році значно менше.

Влада Будви відзначають, що нинішній сезон виявився досить непоганим. Зараз на Будванськой узбережжі відпочивають більше 120 тисяч туристів, це на 4-5 % більше, ніж у цей же період минулого року. Згідно з даними систем бронювання, місцеві готелі будуть заповнені до кінця вересня і навіть у жовтні.
10 августа 2010, 09:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт