» Отдых » Новости туризма

Відпочинок родини Обами додасть популярності іспанським курортам

    всего 84291 отеля

Відпочинок родини Обами додасть популярності іспанським курортам

У вівторок іспанський курорт Марбелла, який найчастіше асоціюється з арабськими принцесами і кримінальними авторитетами, у всеозброєнні був готовий прийняти першу леді США Мішель Обаму. При цьому місцева влада констатували зростання доходів від туризму.

До зустрічі Обами і її молодшої 9-річної дочки Саші, що приїжджають на відпочинок в середу, на величезному екрані в аеропорту в червоно-біло-блакитних тонах американського прапора з'явилося привітання: «Родина Обами, ласкаво просимо». На екрані також висвічувалася напис: «Спасибі, що Ви вибрали Марбелла!»

Це приватний візит матері і дочки в компанії зі старими сімейними друзями з метою відпочинку, повідомив минулого тижня Білий дім, спростувавши інформацію про те, що президент Барак Обама, який святкує своє 49-річчя, приєднається до своєї сім'ї, повідомляє «AFP».

Як заплановано, Мішель Обама має зустрітися з королем Іспанії Хуаном Карлосом і королевою Софією в їх літньому палаці на Майорці, повідомляє Білий Дім.

Мішель Обама з дочкою повинні зупинитися в 5-зірковому готелі Villa Padierna, де на знак вітання на вході встановили прапор США. До приїзду почесних гостей дороги в окрузі були заново заасфальтовані.

Villa Padierna являє собою один з ексклюзивних готелів Іспанії, де ціни за номер починаються від 250 євро і закінчуються 5000 Євро (6700 дол. США) за віллу з 24 - годинним обслуговуванням, приватним басейном і садом. Комплекс, виконаний у стилі італійського палацу, розташувався в 5 км (3 миль) від узбережжя. Готель включає 5 ресторанів, спа і три поля для гри в гольф на 18 лунок.

Власник готелю Рікардо Арранц повідомив AFP, що сім'я Обами просила не готувати до перебування «нічого спеціального» і попередила персонал про те, щоб «дотримувалася приватність».

«Це приватний візит з метою відпочинку, і ми хочемо, щоб були виконані побажання наших гостей. Ми повинні забезпечити їм не тільки комфортне перебування в готелі, але і приємне проведення часу на всьому узбережжі, щоб подібні візити могли мати місце і в подальшому, »- сказав минулого тижня Рікардо Арранц.

Мер довколишнього міста Малага Франциско де ла Торе сказав, що візит Мішель Обами - «це велика новина для туристичної індустрії регіону».

Іспанська PR компанія «Oak Power Communication» підрахувала, що візит буде супроводжуватися появою 50000 репортажів по радіо, на телебаченні та в газетах по всьому світу, що зробить Андалусію популярною і принесе їй близько 800 млн. Євро (1 млрд. дол. США).

«Це унікальна можливість для просування Марбелла і всієї Андалусії в якості туристичного напрямку,» - сказала глава фірми Марія Асен новинному агентству «Europa Press».

Міністр у справах з громадськістю Жозе Бланко заявив, що «сам факт того, що сім'я Обами вибрала Іспанію в якості місця для відпочинку, є приводом для гордості, це дуже добре для Іспанії; дана подія показує, що Іспанія грає в світі значиму роль. »

Проте Жан Луїс Раскон, законодавець від соціалістів міста Кардоба в Андалусії, засуджує ситуацію навколо візиту галас і закликає іспанців на своїй особистій сторінці в інтернеті «бути більш природними і намагатися менше виставляти себе провінціалами. «Поклоніння і догідливість - не соратники демократії,» - говорить він.

Марбелла, де представники арабських королівських кровей мають велику кількість об'єктів нерухомості, британська преса охрестила «кримінальним островом» через те, що там переховуються багато осіб, що уникають правосуддя.

У 2006 році там стався скандал, пов'язаний з корупцією в секторі нерухомості, що призвело до розформування міського уряду.
04 августа 2010, 16:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт