» Отдых » Новости туризма

Абхазія почала видавати закордонні паспорти

    всего 84291 отеля

Абхазія почала видавати закордонні паспорти

У республіці Абхазія розпочато процес з видачі власних закордонних паспортів для громадян країни. Раніше їх випуском займалися підприємства Держзнаку Росії.

Як передає «Осетинське радіо і телебачення» з посиланням на начальника абхазької паспортно-візової служби Валерія Малія, новий документ призначений в першу чергу для молодих людей, які виїжджають на навчання за кордон, а саме в численні ВНЗ Росії. Також, на думку чиновника, закордонного паспорта згодяться абхазьким туристам, які планують відправитися за кордон на лікування.

В даний час новими закордонними паспортами вже обзавелися трохи менше 40 жителів республіки. А для отримання паспорта жителям Абхазії необхідно надати необхідні документи в свої територіальні паспортні столи, а також сплатити вартість бланка, вона становить 300 рублів, і державне мито в 60 рублів. У той час як для туристів з Росії держмито для закордонного паспорта нового покоління становить без малого 2. 5 тис. рублів.

Варто відзначити, що Абхазія досі не отримала широкого міжнародного визнання. Офіційно її суверенітет визнають лише кілька країн, а саме Росія, Нікарагуа, Венесуела і невелика острівна держава Науру.
04 августа 2010, 14:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт