» Отдых » Новости туризма

У Києві побудують туристичний Старе місто

    всего 84291 отеля

У Києві побудують туристичний Старе місто

Наступного року на київському Подолі розпочнуться роботи з реконструкції Контрактової площі. Основну їх частину передбачається завершити до 2012 року.

Проект передбачає відновлення будівлі магістрату, яке в 1815 році планував побудувати російський архітектор Вільям Гесте, будівництво біля фонтану "Самсон" міської ратуші, яка згоріла у 1811 році. "Поки є два варіанти: в комплексі Гесте буде або готель, або якийсь розважальний комплекс. Я схиляюсь до другого", - зазначає архітектор Юрій Лосицький, чия майстерня розробляє план реконструкції. Крім того, проект включає будівництво парковки і Музею історії Києва, які розмістяться під землею.

У планах місцевої влади - перетворити Поділ в туристичний "Старе місто". Відповідний проект в даний час знаходиться в стадії підготовки. У його рамках будуть реконструйовані Андріївський узвіз, вулиці Сагайдачного, Верхній і Нижній Вали, лінії Поштова, Набережна, Андріївський узвіз. У підсумку район перетвориться на архітектурний заповідник, який приваблюватиме туристів, пише "Новий Регіон".
04 августа 2010, 15:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт