» Отдых » Новости туризма

Бродячі собаки можуть обрушити туристичний ринок Індонезії

    всего 84291 отеля

Бродячі собаки можуть обрушити туристичний ринок Індонезії

Справжньою катастрофою для туріндустрії острова Балі може обернутися почастішали випадки нападу собак, які хворіють на сказ, на туристів. Влада Індонезії застосовують радикальні заходи по вилову і знищенню бродячих собак, але це поки не принесло значних результатів.

Як передають іноземні інформагентства, за останні два роки на острові зареєстровано понад 30 тис. фактів нападу собак на численних туристів, і трохи менше 80 людей померли від сказу. За оцінками представників місцевого турбізнесу, якщо ситуація на вулицях не зміниться, це може призвести до значного відтоку відпочиваючих, і як наслідок, призведе до справжньої катастрофи.

Саме з причини почастішання випадків нападу бродячих собак на туристів, США та Австралія вже випустили рекомендації для своїх громадян про потенційну небезпеку відвідування Індонезії у зв'язку з поширенням сказу. Варто відзначити, що уряд країни пішов на досить радикальні заходи для вирішення проблеми. Було знищено понад 200 тис. бродячих собак, але якихось позитивних зрушень не відбулося, так як собаки розмножуються дуже швидко. Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) була проти настільки жорстоких заходів, пропонуючи обійтися вакцинацією собак, але кількість вакцини дуже обмежена, і за оцінками місцевих чиновників, її запаси підійдуть до кінця вже у вересні.
04 августа 2010, 14:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт