» Отдых » Новости туризма

ООН: Галапагосcкім островам більше нічого не загрожує

    всего 84291 отеля

ООН: Галапагосcкім островам більше нічого не загрожує

Состоящие з 19 островів, Галапагоські острови разом з морським заповідником знаходяться приблизно в 1. 000 км від Південної Америки. Визнані у 1978 році світовою спадщиною, вони заслужили епітет « музею під відкритим небом і еволюції в мініатюрі ».

У 2007 році Галапагоські острови були визнані знаходяться в небезпеці. А Комітет світової спадщини, який якраз зараз проводить своє засідання в столиці Бразилії місті Бразиліа, вітав безперервні зусилля уряду Еквадору, спрямовані на стимулювання заходів збереження видів, особливо тих з них, які відбуваються з іншого середовища і потрапили сюди в результаті людської діяльності.

Сьогодні Еквадор досяг прогресу на шляху боротьби із загрозами, пов'язаними з появою неконтрольованої туристичною діяльністю і з таким, що порушує всі « пристойності » виловом риби. В результаті Галапагоські острови покинули список природних об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО, що перебувають під загрозою зникнення, за оцінками Організації з освіти, науки і культури ООН.
04 августа 2010, 15:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт