» Отдых » Новости туризма

Taj Cape Town офіційно відкрився

    всего 84291 отеля

Taj Cape Town офіційно відкрився

20 березня відбулося офіційне відкриття готелю Taj Cape Town на 177 номерів. Готель належить найбільшій індійській готельної мережі класу люкс Taj Hotels.

Кілька тижнів тому відбулося попереднє відкриття, після якого було доступно бронювання деякої кількості номерів. Також в даний час відкриті ресторани Mintand the Bombay Brasserie і Twankey Bar.

Гості вже зараз можуть насолодитися традиційними індійськими і аюрведичні процедури в Jiva Grande Spa.

«Тепер ми готові на всі 100% прийняти у себе як жителів, так і гостей Кейптауна», - повідомив генеральний менеджер Майкл Паунолл (Michael Pownall).

Він також зазначив, що готель був повністю готова ще задовго до офіційного відкриття. Очікування були дуже високими, адже в проект було інвестовано більше 500 мільйонів рупії корпораціями Taj, Tata Africa і Eurocape. Крім того, було потрібно два роки на реконструкцію двох історично важливих будівель і будівництва третього (Taj Cape Town розташований в трьох будинках: історичні Temple Chambers (Рада Судових виконавців) та Південноафриканський Резервний банку, а також вперше зведена вежа).

Нова готель був повністю заброньована на період офіційного відкриття великими міжнародними компаніями, яких представляли делегати більш ніж з 15 країн.

Майкл зазначив, що ще з моменту пробного відкриття готель викликала величезний інтерес, і номери були заброньовані на три місяці вперед, що було несподіваним, навіть у світлі Чемпіонату Світу з Футболу.

Вартість одного номера в Taj Cape Town починається від 3500 індійських рупії за номер на двох чоловік, включаючи сніданок.
31 марта 2010, 10:29
luxurytravel.ru





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт