» Отдых » Новости туризма

Центральноафриканська Республіка запроваджує візи по прибуттю

    всего 84291 отеля

Центральноафриканська Республіка запроваджує візи по прибуттю

Для відвідування Центральноафриканської Республіки громадянам Росії потрібна віза, однак у випадку, якщо тривалість перебування в таборі не перевищує семи днів, візу можна оформити після прибуття в міжнародному аеропорту.

Для оформлення візи в аеропорту необхідно пред'явити діючий на момент в'їзду закордонний паспорт, сертифікат про щеплення проти жовтої лихоманки і зворотні квитки, а також сплатити збір у розмірі 30000 центральноафриканських франків (близько $ 57). Якщо в іноземця є візове підтвердження, видане Імміграційної службою аеропорту або поліцією, збір становить 20000 франків ($ 38).

У разі відсутності зворотного квитка необхідно внести депозит у розмірі від 15000 франків ($ 28,5) до 25000 франків ($ 47,5) у банк міжнародного аеропорту або в представництво авіакомпанії.

У разі оформлення візи в консульстві необхідно надати такі ж документи, включаючи докази платоспроможності. Консульський збір складає $ 40. Посольство Центральноафриканської Республіки в Російській Федерації знаходиться за адресою: Москва, вул. 26 Бакинських Комісарів, 9, кв. 124, 125.

Країна розташована в самому центрі африканського континенту, в басейні річки Конго, і не має виходів до океану. На півночі ЦАР межує з Чадом, на сході - з Суданом, на півдні - з Демократичною Республікою Конго і Республікою Конго, на заході - з Камеруном.
09 ноября 2010, 12:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт