» Отдых » Новости туризма

У ПАР знову може відкритися гірськолижний курорт

    всего 84291 отеля

У ПАР знову може відкритися гірськолижний курорт

Єдиний в ПАР гірськолижний курорт Тіффіндел знайде друге дихання: на стадії банкрутства він за безцінь був викуплений місцевим лижником і бізнесменом Лью Кемпбеллом. У планах нового власника - повернути курорту колишню славу, але відкриється він, швидше за все, не раніше 2013 року.

Тіффіндел (Tiffindell), розташований в Південних Драконових горах (Drakensberg) на кордоні з Лесото, на схилі вершини Бен-Макдуі (Ben Mc Dhui, 3001 метрів) , почав свою роботу в 1993 році, повідомляє Ski. ru. Довжина лижного схилу - 750 метрів. На курорті були підйомники, снігові гармати і пункт прокату спорядження для лижників і сноубордистів. Сезон катання тут тривав з червня по серпень.

В останні роки курорт зазнавав фінансових труднощів. У 2007 році його придбали два бізнесмени, але борги росли. В результаті Тіффіндел був оголошений банкрутом і виставлений на аукціон.

Новий власник працює в компанії, що продає лижне спорядження і пропонує послуги інструкторів. Як і попередні господарі курорту, Кемпбелл зацікавлений в його успішній роботі, але для залучення туристів необхідна і модернізація, і маркетингові акції. Однак планується, що до нового сезону 2013 Тіффіндел зможе приймати перших туристів.
26 июля 2012, 15:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт