» Отдых » Новости туризма

В кінці березня почне сезон голландський парк квітів Кекенхоф

    всего 84291 отеля

В кінці березня почне сезон голландський парк квітів Кекенхоф

24 березня відкриється для відвідин один з найзнаменитіших парків світу - голландський сад квітів Кекенхоф. Щорічно за короткий сезон роботи парку його відвідують понад 800 тисяч туристів.

У цьому році темою експозиції Кекенхоф став "Золотий вік" - епоха розквіту Нідерландів в області торгівлі, науки, мистецтва. Присвячене йому полотно з живих квітів площею 250 квадратних метрів буде складатися з 100 тисяч тюльпанів, гіацинтів і крокусів. Всього на території Кекенхоф щороку висаджують 7 мільйонів цибулин квітів.

Тюльпан - символ Нідерландів, і історії цієї квітки присвячена виставка, яка відкриється в павільйоні королеви Юліани. Гості павільйону зможуть дати ім'я свого власного тюльпану і отримати пораду від визнаних експертів про те, як вирощувати і як правильно доглядати за тюльпанами. У павільйоні Оранж-Нассау публіці продемонструють дивовижні квіткові інсталяції. Крім того, в парку з'являться два тематичних саду - "Золотий вік" і "Королівський Дельфт". Парк буде доступний для відвідування до 16 мая.Парк Кекенхоф знаходиться в місті Ліссе (Lisse), в 30 кілометрах на північний захід від Амстердама. Дістатися до парку можна з аеропорту Schiphol на автобусі №858, який відправляється кожні 15 хвилин, а також на автобусах з Амстердама, Гааги і Лейдена. Вартість вхідного квитка для дорослих становить 16 євро, дитячого (з 4 до 11 років) - 8 євро, діти до 3 років проходять безкоштовно. Кекенхоф відкритий з 8:00 до 19:30, каси закриваються в 18:00.
02 марта 2016, 14:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт