» Отдых » Новости туризма

МЗС РФ знову просить росіян не їздити до Бангкока

    всего 84291 отеля

МЗС РФ знову просить росіян не їздити до Бангкока

Міністерство закордонних справ РФ знову застерігає росіян від поїздок до Бангкока - відповідну заяву опубліковано на сайті МЗС. Це пов'язано з тим, що таїландська опозиція оголосила про плани проведення з 13 січня серії широкомасштабних акцій протесту в столиці країни.

Опозиціонери мають намір блокувати діяльність державних установ і паралізувати рух транспорту на основних міських магістралях. Не виключаються зіткнення між опозиційними та провладними силами. " У цьому зв'язку настійно рекомендуємо російським громадянам утриматися від поїздок до Бангкока, а приймаючим наших туристів компаніям - скасувати екскурсії в столиці Таїланду на період можливих масових виступів опозиції. Знаходяться в місті росіянам необхідно дотримуватися обережності, виконувати всі вимоги сил правопорядку і уникати місць скупчення демонстрантів " , - йдеться в заяві МЗС РФ.

Прибувають в аеропорту Бангкока російським громадянам МЗС радить направлятися до місць відпочинку без заїзду до столиці, а які планують вилітати з Таїланду туристам організовувати свої виїзди в столичні аеропорти завчасно. У курортних зонах Таїланду зберігається спокійна обстановка.
10 января 2014, 10:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт