» Отдых » Новости туризма

На Самуї відкрився готель Ritz-Carlton

    всего 84291 отеля

На Самуї відкрився готель Ritz-Carlton

Готельна компанія Ritz-Carlton відкрила розкішний готель на острові Самуї в Таїланді. Готель займає колишню кокосову плантацію площею 23 гектара на березі Сіамської затоки.

Готель Ritz-Carlton, Koh Samui пропонує постояльцям 175 номерів і вілл, в обробці яких використані натуральні матеріали і кераміка. Вілли мають власні басейни.

До послуг гостей - спа-центр Spa Village Koh Samui площею 3 тисячі квадратних метрів, з великим басейном і павільйоном для йоги, фітнес-комплекс Muay Thai, центр водних видів спорту, тенісні корти, два пляжі з білосніжним піском і дитяча зона Ritz Kids. Курортний готель має власний рифом біля берегів острова, повним мирських мешканців. На території готелю є також кілька бутиків. В Ritz-Carlton, Koh Samui є чотири ресторани і два бари, включаючи бар біля басейну. Кухарі готелю пропонують майстер-клас тайської кухні, який передбачає спільний похід на ринок для закупівлі продуктів.

Вартість проживання в Ritz-Carlton, Koh Samui - від $ 412 за двомісний номер на добу.
09 октября 2017, 11:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт