» Отдых » Новости туризма

Лижні курорти Чорногорії готові до прийому гостей

    всего 84291 отеля

Лижні курорти Чорногорії готові до прийому гостей

Чорногорія залишається місцем недорогого зимового відпочинку. У цьому сезоні свої послуги туристам пропонують лижні центри Вучье (Vučje), Колашин-1450 (Kolašin 1450), Савин-Кук (Savin kuk) и Яворовача (Javorovača); для початківців та дітей відмінно підійдуть траси Ловчена ( Lovćen ) і Веруша ( Veruš ).

Ціни на скі -пас в Чорногорії - одні з найнижчих в Європі. Так, покататися в Вучье можна за 10 євро в день ; малюкам і школярам абонемент купувати не потрібно. На трасах в центрі Савін - Кук нічне катання коштує 8 євро, дорослий денний скі -пас - 12 євро. Ще один курорт в районі міста Жабляк, Яворовача, пропонує покататися за 9 євро в день. У комплексі Колашин - 1450 денної скі- пас коштує 20 євро, на півдня - 12 євро, два дні гірськолижного відпочинку обійдуться в 30 євро, повідомляє Openmonte. com. Індивідуальне навчання дитини з інструктором в центрі Вучье коштує 25 євро в день ( в ціну включені екіпірування, ланч з напоєм, диплом і CD- диск на пам'ять). Вартість занять у групі становить 15 євро.

У Жабляке ціна на розміщення починається від 10 євро в апартаментах ; напівпансіон в двомісному номері чотиризіркового готелю коштує від 35 євро за людину на добу. У Колашине проживання у двомісному номері - від 54 євро на людину ; пакет вихідного дня ( на 5 євро дорожче ) включає в себе напівпансіон, доступ до басейну, сауні і турецькій лазні, спортивному залу, джакузі і безкоштовний трансфер до лижного центру і назад. У центрах гірськолижного відпочинку Чорногорії також можна взяти напрокат мотосани, квадроцикли, снігоступи, замовити зимовий рафтинг, орендувати дитячі траси.
09 января 2014, 19:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт