» Отдых » Новости туризма

У Таїланді відкривається новий гольф-готель

    всего 84291 отеля

У Таїланді відкривається новий гольф-готель

У середині серпня в Чиангмае (Таїланд) відчинить двері для гостей новий готель North Hill City Resort. Він розташований в безпосередній близькості від центру міста, в 20 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту.

Готель запропонує постояльцям 42 кімнати, включаючи люкси. У номерах - 42-дюймові телевізори з супутниковими каналами та безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi. З вікон кімнат відкриваються види на гору Дой-Сутхеп (Doi Suthep) і прекрасне 18-луночное поле для гольфу, що належить, як і готель, гольф-клубу North Hill.

До послуг гостей - басейн, фітнес-центр і майданчик для барбекю. У готелі буде працювати італійський ресторан Zest, а також бар з винним погребом The Vivace.

North Hill City Resort має власну органічну ферму, продукти з якої потрапляють на стіл постояльцям. Крім того, для гостей будуть проводитися кулінарні майстер-класи, овочі і трави для яких вони зможуть зібрати самостійно.

На честь відкриття готель пропонує 50-відсоткову знижку на проживання, повідомляє AsiaTravelTips. Пропозиція діє до 31 жовтня. Вартість ночі в North Hill City Resort - від $ 110 з урахуванням знижки.
03 августа 2016, 13:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт