» Отдых » Новости туризма

У Відні відкриються нові готелі

    всего 84291 отеля

У Відні відкриються нові готелі

В даний час столиця Австрії переживає справжній готельний бум. Як повідомляє туристичне управління Відня, до кінця року в місті відкриється п'ять нових готелів.

Поруч з Державною Віденською оперою на початку жовтня розпочне роботу восьмиповерховий бутік -готель The Guesthouse Vienna. Він запропонує постояльцям 39 просторих номерів і сьютов, дизайн яких поєднує в собі високу якість і атмосферу приватної квартири. Оснащення включає в себе, крім іншого, кавомашини з кавою з власного обжарочний цеху і винний бар. На першому поверсі відкриються кафе і пекарня.

Також цієї осені у Відні з'являться три незвичайні готелі - Street Loft. Колишні вуличні магазини та кафе, перетворені командою молодих архітекторів компанії Kohlmayr Lutter Knapp у готельні номери, знаходяться в 4- му окрузі, поряд з майбутнім головним вокзалом.

У 58 - поверховому хмарочосі, розташованому на лівому березі Дунаю, в 22- му окрузі, іспанська готельна група Sol Meliá відкриває в кінці року чотиризірковий готель. 253 кімнати і сьюта готелю Meliá Vienna займають з 4-го по 15-й поверх башти DC Tower 1 архітектора Домініка Перро ( Dominique Perrault ). Це найвища будівля в Австрії. На верхніх поверхах будуть розташовуватися відкритий бар і ресторан.

Крім того, цього року розширився до 372 місць тризірковий віденський готель 25hours, відкрився відремонтований бутик -готель Best Western Premier Harmonie Vienna на 66 номерів, а також прийняв перших гостей розкішний 304- кімнатний Palais Hansen Kempinski Vienna.

На весну 2014 заплановано відкриття першого в Австрії готелю Park Hyatt. 143 номери розташуються в одному з історичних будівель Старого міста. Бюджетна дизайнерська готель Motel One планує на наступний рік відкриття ще двох філій: Motel One Wien - Staatsoper з 400 номерами в охоронюваному історичній будівлі поруч з Оперою і Motel One Wien - Prater на 359 номерів. У планах також будівництво Motel One - Standort в районі нового головного вокзалу Відня.
11 сентября 2013, 09:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт