» Отдых » Новости туризма

П'ять готелів в хоббітському стилі

    всего 84291 отеля

П'ять готелів в хоббітському стилі

Нещодавно вийшов фільм " Хоббіт: Пустошь Смауга " користується великою популярністю: фанати з усього світу їдуть до Нової Зеландії, щоб своїми очима побачити місця зйомок картини.

Насправді, саме туди летіти зовсім необов'язково: сайт Travel. aol опублікував список готелів і вілл, оформлених як житло хоббітів. Перший з них - затишне ранчо з червоної цегли Enchanted Hobbit House в Нью -Мексико ( США ), розташоване на узліссі густого лісу. Всередині ранчо - вінтажна меблі, безліч подушок, ванна в англійському стилі і справжній камін. А перед ним розбитий справжній хоббітському садок. Вартість проживання - від $ 190 на добу.

Гавайський лодж Hobbit House - ідеальний вибір для екосвідомості туристів: він побудований з природних матеріалів і функціонує на сонячній енергії. Це дерев'яний будинок з круглими вікнами, маленькими дверцятами, а також безліччю рівнів і потаємних ходів. Він стоїть на високому пагорбі на віддалі від цивілізації, зате поруч із пляжем з чорного піску, де нерестяться зелені черепахи. Вартість проживання - від $ 140 на добу.

А в англійському графстві Корнуолл ціла зона для кемпінгу з промовистою назвою Hobbit Hut оформлена в хоббітському стилі. До послуг гостей маленькі лісові будиночки з цілком сучасними умовами: хороша обстановка, гарячий душ і білосніжне постільна білизна. Оренда будиночка обійдеться в 49 фунтів стерлінгів ( 33 євро ) на добу.

Hobbit House у французькому Беллак ( Bellac ) - найстаріша споруда у всьому місті. Він повністю зберігся з XV століття і може вмістити ціле сімейство хоббітів: там є сім спалень, старовинний камін і великий сад. Проживання коштує близько 77 євро на добу.

Самий автентичний хоббітському готель - Hobbit House в лісах штату Монтана ( США ). Він оформлений як справжнісінький Хоббітона: маленькі будиночки з круглими дверима і садками, млин, чарівний колодязь, химерні ліхтарі і скульптури, що зображують персонажів Толкієна. Оренда будиночка обійдеться в $ 245 на добу.
04 января 2014, 14:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт