» Отдых » Новости туризма

Санкт-Моріц пропонує скі-паси зі знижкою

    всего 84291 отеля

Санкт-Моріц пропонує скі-паси зі знижкою

Швейцарський гірськолижний курорт Санкт-Моріц в сезоні 2012/2013 робить гостям спецпропозиція Hotel Ski Pass included. При розміщенні на дві та більше ночей в будь-якому з 100 готелів - учасників акції одноденний скі-пас на весь регіон катання обійдеться в 25 швейцарських франків (20,5 євро).

Крім того, в пакет входить безкоштовний проїзд на громадському транспорті по території Верхнього Енгадіна. Поза даної пропозиції денний скі-пас коштує 73 франка (60 євро) для дорослого лижника.

Всесвітньо відомий і досить дорогий навіть за швейцарськими мірками курорт Санкт-Моріц (St. Moritz) лежить на березі озера Лей-да-Сан-Муреццан, на висоті 1800 метрів. У зимовий сезон він пропонує туристам 350 кілометрів трас, три сноупарку, 57 підйомників та 34 ресторану з сонячними терасами, повідомляє Ski. ru.

Правда, в ці дні відкриті ще не все витяги та траси: працює лише 4 ліфти і стільки ж спусків на льодовику Корвач (Corvatsch), 18 підйомників і 14 трас в зоні Корвілья (Corvigli) a, а область Дьяволецца - Лагальб поки закрита. Однак в останні дні на курорті встановилася морозна, до -11 ° С, погода, є підстави очікувати снігопадів.
08 декабря 2012, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт