» Отдых » Новости туризма

У Ніцці пройде карнавал

    всего 84291 отеля

У Ніцці пройде карнавал

C 14 лютого за 4 березня в Ніцці буде проходити традиційний карнавал ( Carnaval de Nice ). Це саме значуща подія зими на Лазурному березі, привертає більше мільйона відвідувачів щороку.

Тема карнавалу 2014 року - " Король гастрономії " , повідомляє управління з туризму Ніцци. Вона покликана нагадати про те, що французька кухня є найважливішою характеристикою " мистецтва жити " в Ніцці, і що туристів - гурманів чекає все більше ресторанів з новим лейблом " Кухня Ніцци, повагу традицій ".

У рамках свята пройде парад квітів, супроводжуваний традиційної " квіткової битвою ". Десятки платформ довжиною 7 метрів і заввишки 6 метрів, прикрашених квітами, пройдуть по місту. З них будуть розкидати в натовп гілки мімози. Всього на прикрасу колісниць піде близько 4 тисяч квітів, 70 % яких - місцевого виробництва, а глядачам дістануться 5 тонн мімози. За платформами будуть слідувати танцюристи, музиканти та актори, а також одягнені в костюми і маски городяни - учасники карнавалу. Хода пройде по набережній Promenade des Angles до самого вечора, коли шоу квітів зміниться видовищними феєрверками.

Також пройдуть обов'язкові денні та нічні паради, в яких братимуть участь король і королева карнавалу і їх син - " карнавалон ". Для цих барвистих ходів заготовлено 20 тонн конфеті, яке будуть кидати в глядачів.
06 января 2014, 12:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт