» Отдых » Новости туризма

Всі дальні поїзди до Відня стали заходити на головний вокзал

    всего 84291 отеля

Всі дальні поїзди до Відня стали заходити на головний вокзал

У Відні запущений на повну потужність новий головний вокзал (Wien Hauptbahnhof або Wien Hbf.). З 13 грудня там зупиняються всі приходять в австрійську столицю далекі поїзда і більшість регіональних.

З 13 грудня на новий вокзал переведені магістральні поїзда західних напрямків (Інсбрук, Зальцбург, Брегенц, Лінц, Мюнхен, Цюріх). Раніше вони обслуговувалися колишнім основним вокзалом Wien Westbahnhof.

Новий вокзал дозволяє пропускати транзитом через Відень поїзди, які раніше там закінчували свій маршрут через відсутність наскрізних вокзалів. Новобудова являє собою фактично нову станцію, споруджену замість працював раніше неподалік південного вокзалу. Вона звела в один вузол всі магістральні напрямки з Відня, раніше обслуговувалися кількома різними вокзалами, а також скоротити час у дорозі багатьох поїздів. Новий вокзал має два підземних шляхи для приміських поїздів S-Bahn і десять надземних для інших поїздів. Подібно багатьом іншим новим і реконструйованим вокзалів Європи, на Wien Hbf. працює більше сотні магазинів і кафе. Нагадаємо, що в ряді європейських країн з жорстким трудовим законодавством головні вокзали - основне місце, де можна купити продукти та інші товари пізно ввечері або в неділю, коли інші магазини не працюють.

На вокзалі також відкрито інформаційний центр Віденського офісу з туризму. У ньому, серед іншого, можна придбати єдиний проїзний квиток на громадський транспорт терміном дії 48 годин або 72 години. Інфоцентр відкритий щодня з 9:00 до 17: 00.Некоторое незручність новобудови полягає у відсутності в ній станції метро. Найближча, Südtiroler Platz - Hauptbahnhof, находится в нескольких сотнях метров и обслуживается только линией 1. Однако большинство поездов останавливается также на соседней станции Wien Miedling, имеющей лучший доступ к метро.
15 декабря 2015, 11:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт