» Отдых » Новости туризма

British Airways вводить тарифи без багажу з усіх лондонських аеропортів

    всего 84291 отеля

British Airways вводить тарифи без багажу з усіх лондонських аеропортів

Авіакомпанія British Airways розширила на ряд європейських ліній дію тарифу, не включає безкоштовний провіз багажу. З 24 вересня він буде застосовуватися на декількох найбільш популярних маршрутах з лондонських аеропортів Heathrow і City. На початку року аналогічна схема була введена на всіх європейських напрямках з аеропорту Gatwick.

Новий тариф застосовується на рейсах в Амстердам, Роттердам, Барселону, Стокгольм, Париж, Рим, Глазго і Едінбург. Слід мати на увазі, що British Airways дозволяє брати в салон літака два місця ручної поклажі. Перевізник запевняє, що для летять без багажу ціна знизиться на 10 фунтів стерлінгів ( 12 євро ). Мінімальні розцінки складуть, наприклад, 36 фунтів стерлінгів ( 42 євро ) в Глазго і 66 фунтів ( 79 євро) до Амстердама.

Нагадаємо, що зважаючи конкуренції, що загострилася схожі кроки зробили майже всі провідні європейські перевізники. Частина з них воліли ввести тарифи без включеного багажу та харчування, інші - створити бюджетні дочірні авіакомпанії.
11 сентября 2013, 22:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт