» Отдых » Новости туризма

Пляжні вечірки на Пхангане перетворять на спортивні свята

    всего 84291 отеля

Пляжні вечірки на Пхангане перетворять на спортивні свята

Влада Таїланду хочуть зробити більш " здоровими " популярні вечірки на пляжі Хатрін ( Haad Rin Beach ), лежачому на самому півдні острова Пханган. Проводяться під час повного місяця FullMoon Party зазвичай збирають від 6 до 14 тисяч осіб, які веселяться і танцюють до ранку.

Як повідомляють " Новости Таїланду " , міністерство туризму і спорту країни представить нові водні та спортивні розваги на подібних вечірках. " Зазвичай на FullMoon Party вживається багато алкоголю, не виключено і вживання заборонених речовин, - заявив міністр туризму Таїланду Сомсака Пурішрісак. - Тому, я думаю, що більш корисні та цікаві спортивні змагання та водні розваги направлять енергію відвідувачів в потрібне русло. Ми плануємо проводити змагання і вручати призи переможцям ".

Ці заходи покликані створити іншу атмосферу вечірок на пляжі Хатрін. Крім того, вводяться додаткові заходи для забезпечення безпеки туристів у нічний час на острові Пханган. За словами міністра, зміни почнуться вже з жовтня.
11 сентября 2013, 10:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт