» Отдых » Новости туризма

Колишня вілла Версаче в Майамі стала розкішним готелем

    всего 84291 отеля

Колишня вілла Версаче в Майамі стала розкішним готелем

Розкішна вілла в Маямі, колись належала знаменитому кутюр'є Джанні Версаче, відкрила свої двері під новою назвою. Про це повідомило в четвер видання New York Times. Відомий в Майамі готелів і ресторатор Бартон Джі Вайсс представив у колишньому маєтку Версаче свій новий бутік-готель Вілла від Бартона Джі (The Villa by Barton G). Навіть на тлі інших вілл Майамі, особняк від Бартона Джі Вайсса виглядає особливо розкішно.

Готель знаходиться в Саус-Біч - респектабельному районі Майамі, на Оушн-Драйв. Загальна площа вілли від Бартона Джі - 19 тисяч квадратних метрів. Всього в новому готелі-віллі буде розташовуватися 10 номерів. Про те, що розкіш, яка оточувала італійського дизайнера, перекочувала і в інтер'єри оновленої вілли, говорять численні фонтанти, італійський мармур, скляні скульптури, а також тераса, виконана в стилі класичної вілли Італії часів Римської Імперії.

На сайті готелю дано докладний опис кожного з 10 номерів. Просторі ліжка, просторі ванні кімнати відразу з двома душовими, окремі житлові кімнати, власні балкони і патіо для кожного номера. При бажанні, постояльці зможуть орендувати навіть спальню, яка колись належала самому Версаче. Особливістю спальні є величезне ліжко шириною близько 3 метрів.

Вартість номера на колишній віллі Версаче починається від 2100 доларів. Крім супердорогих номерів вілла пропонує сервіс і туристам. Тим, хто має намір особисто досліджувати житло і місце загибелі Версаче, власники готелю дають можливість забронювати столик в Столовой - ресторані готелю. Починаючи з 15 квітня на терасі їдальнею туристам буде надана можливість відвідати полуденну чай. Вартість чаевнічанія в покоях Версаче складає близько 35 доларів.

Вілла Версаче в Майамі отримала сумну популярність в 1997 році. Саме на її щаблях в той рік Версаче був застрелений колишнім коханцем.
29 марта 2010, 20:03
http://www.vip-tourism.ru


Тэги: Версаче, Версачи, Djanny Versace, Джанни Версаче





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт