» Отдых » Новости туризма

Ryanair хоче ще більше підвищити багажні збори

    всего 84291 отеля

Ryanair хоче ще більше підвищити багажні збори

Шеф найбільшої європейської бюджетної авіакомпанії Ryanair Майкл О'Лірі заявив про намір продовжувати підвищувати ціни на провезення багажу. Перевізник бажає скоротити вдвічі кількість здаваного багажу, а заразом і заробити.

Зараз тільки одна п'ята частина пасажирів Ryanair здають багаж, проте О'Лірі хоче звести цей рівень до однієї десятої. Багато років тому, коли Ryanair вперше ввела тоді ще невеликі збори за багаж, його здавали 80% пасажирів.

Зараз пасажир, якого попало здати без попереднього бронювання сумку вагою в 15 кілограмів, заплатить 60 євро, 20 кілограм - 75 євро. У високий сезон тариф підвищується до 100 і 105 євро. Якщо ж кому спаде на думку здати без бронювання другу сумку, тариф буде змінюватись між 105 і 135 євро.

При попередній оплаті в інтернеті ціни в рази нижче, але і вони досить відчутні, особливо у високий сезон - з червня до вересня плюс різдвяний період. У ці дні тариф за сумку в 15 кілограмів підвищений з 20 до 25 євро, в 20 кілограмів - з 30 до 35 євро. Друга сумка коштує 45 євро замість колишніх 40.

У низький сезон з жовтня по травень ціни в інтернеті залишилися колишніми: 15 євро за 15-кілогрраммовую сумку, 25 євро за 20-кілограмову. Друге місце багажу обійдеться в 35 євро. Слід мати на увазі, що при вильоті з Великобританії ті ж суми стягуються у фунтах, тобто ще майже на 20% вище. Крім того, на 5-15 євро (або фунтів) дорожче коштує багаж при польотах на Кіпр, грецькі або Канарські острови.
02 августа 2013, 23:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт