» Отдых » Новости туризма

Перший готель Dusit відкрився в Китаї

    всего 84291 отеля

Перший готель Dusit відкрився в Китаї

У китайському місті Чанчжоу ( Changzhou, провінція Цзянсу) розкрив свої двері новий готель dusitD2 Fudu Binhu. Перший в Китаї готель бренду Dusit знаходиться в 30 хвилинах їзди від аеропорту Чанчжоу Benniu, недалеко від парку цифрових розваг " Світ радості " ( World of Joyland ).

Вікна готелю на 79 номерів, зведеного в діловому районі Чанчжоу, звернені на західну частину озера Тайху ( Taihu ), повідомляє Hoteldeluxes. com. Готель, будівля якої нагадує кристал, може похвалитися панорамним склінням від підлоги до стелі у всіх номерах, площа яких варіюється від 35 до 160 квадратних метрів.

При готелі працює три ресторани і бари, включаючи ресторан кантонської кухні Tian Xiang Lou, " Кавовий сад " з відкритою кухнею і елегантний бар Deli House, що працює цілодобово. Вдобавок у dusitD2 Fudu Binhu є великий бальний зал площею 518 квадратних метрів, чотири багатофункціональних залу і фойє площею 100 квадратних метрів. Вартість проживання в новому готелі надається за запитом.
01 августа 2013, 09:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт