» Отдых » Новости туризма

По всьому Тайваню доступний безкоштовний Wi - Fi

    всего 84291 отеля

По всьому Тайваню доступний безкоштовний Wi - Fi

Тайвань пропонує своїм гостям все більше можливостей безкоштовного доступу в інтернет: по всьому острову - біля пам'яток, транспортних вузлів та урядових установ - встановлено 4400 хот -спотів.

Для того щоб скористатися цією послугою, спочатку треба отримати персональний аккаунт в будь-якому туристичному офісі, пред'явивши паспорт. Після реєстрації можна буде користуватися інтернетом у будь-якій частині острова. Програма з оснащення Тайваню Wi -Fi -доступом реалізується з 2011 року, першим напрямком став Тайбей.

Тайвань приваблює туристів своєю цікавою історією, природою і культурною спадщиною. На острові збереглася безліч пам'ятників традиційної китайської, японської і навіть західної архітектури. У 2012 році тут побувало близько 7 мільйонів туристів. До 2016 року цей острів, що лежить в 160 кілометрах від південно -східного узбережжя Китаю, планує приймати до 10 мільйонів гостей щороку.
15 июня 2013, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт